Skip to main content

Special - workshop Social Media

social mediaOp woensdag 19 juni is er een zomerspecial van Open Coffee Drimmelen Geertruidenberg. Carla Bellaard, Specialist nieuwe media & Mediacoach, verzorgt deze avond de presentatie “Hoe zet ik sociale media in voor mijn bedrijf?

Sociale media zijn tegenwoordig enorm belangrijk om de zichtbaarheid en het bereik van je bedrijf te vergroten. Daar bevinden zich je potentiele klanten, daar delen ze hun mening en beïnvloeden ze anderen. Maar welke sociale media zijn geschikt voor jou? Met behulp van een duidelijke sociale media strategie kun je jouw online aanwezigheid vergroten en meer interactie met de klanten bereiken.

Welke kanalen zijn geschikt, welke kansen bieden ze en hoe kunnen ze het beste benut worden? Tijdens deze presentatie krijg je inzicht in het nut van de inzet van de juiste kanalen en hoe je een eenvoudige strategie kunt opzetten. Ruimte voor het stellen van vragen, is er natuurlijk ook.

Dit jaar zijn we te gast op de ‘Werklocatie voor Ondernemers’ (Theek 5 – Bibliotheek, Keizersdijk 30 in Raamsdonksveer). We ontvangen je graag om 17.30 uur om een broodje te eten en we starten het programma om 18.00 uur. De avond sluiten we rond 20.15 uur af.  

In verband met de catering vragen we om je aan te melden via info@ocdg.nl of het speciale formulier op de website.
Ook zullen wij dit aankondigen via onze nieuwsbrief waarvoor u zich kunt inschrijven.