voor ondernemers, door ondernemers

Wat is Open Coffee ?
Open Coffee is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Wat kost het ?
Er is geen lidmaatschap en je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Wanneer is het ?
Iedere 1e vrijdagochtend van de maand vanaf 9:00 uur tot hoe laat je het wilt maken.
Daarnaast organiseren we ook geregeld een special of startersavond op een bepaalde (woensdag)avond, dus houd vooral onze agenda en aankondigingen in de gaten!

Waar wordt het gehouden ?
De Open Coffee bijeenkomsten bij Madame Délicieux, Nieuwstraat 53, 4921 CV Made
De specials/workshops worden gehouden op wisselende locaties (bijv. bij de gastspreker of bedrijf op locatie). Volg hierover onze site of Social Media kanalen.

Een Open Coffee ochtend of borrel sponsoren? Ja dat kan!
Open Coffee biedt nu ook de mogelijk om uw bedrijf eens extra in de schijnwerpers te zetten. U kunt de koffie of borrel aankleden door de hapjes te sponsoren!
Voor een klein bedrag (circa 25 euro of hoger afgesproken bedrag) sponsort u de hapjes tijdens één van de netwerk­bijeen­komsten: een lekkere koek bij de koffie of hartige hapjes bij de borrel.
Uiteraard krijgt u daar ook iets voor terug. Wij zorgen ervoor dat uw sponsorbijdrage niet onopgemerkt blijft bij onze gasten en we vermelden uw gulle gift in onze nieuwsbrief.
Interesse? Neem contact met ons op:

Sponsorbord Open Coffee

lWat is de Network Coffee (VOG) in Raamsdonksveer ?
Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) organiseert per september 2015 een network coffee elke eerste maandag van de maand vanaf 09.00 - 11.00 uur in de Triangel te Raamsdonksveer.
Zij zijn een ondernemersclub die zelfstandig dit initiatief zijn opgestart en hebben ook een eigen programma, maar we ondersteunen elkaars initiatieven van harte. Je hoeft geen lid te zijn om de network coffee te bezoeken. Klik hier voor : Een indruk van de eerste Network Coffee  Informatie over de VOG kunt u vinden via: www.vogweb.nl


Natuurlijk blijven wij onze Open Coffee Drimmelen - Geertruidenberg organiseren, dit is elke 1e vrijdag van de maand vanaf 09.00 - 10.00 uur bij Madame Délicieux, Nieuwstraat 53 te Made.
Het Open Coffee concept is op een laagdrempelige manier netwerken. Er zitten geen verplichtingen aan vast en er zijn geen kosten, behalve je eigen kopje koffie.
Iedereen is welkom !

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht