Skip to main content

Vrijdag Special To Daze

Aankomende vrijdag, 28 augustus, is er weer een Special van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg. De presentatie wordt dit keer verzorgd door To Daze uit Geertruidenberg. U bent van harte welkom! De koffie staat vanaf 9.00 uur klaar bij the Pub and Churchill.

To Daze is een winkel waar ambacht, duurzaam, lokaal, hip en sociaal hoog in het vaandel staan. Wij denken aan het verbinden van mensen, zowel de ondernemers die bij ons een plekje hebben, als de bewoners en ondernemers uit Geertruidenberg.
      
Het is zeer bepalend voor de sfeer in de winkel en daar komen de klanten voor terug. Zo ook voor de ambachtelijke en duurzame producten met een hippe uitstraling!
   
Door samenwerking ontstaan er weer veel nieuwe projecten bij de deelnemers en daar worden we blij van! Onze evenementen, zoals modeshows en workshops, zijn daar een voorbeeld van. Het Naai-Café is een maandelijks evenement, waar naast verschillende ondernemers, ook lokale creatieve mensen aanschuiven. Zo inspireer je elkaar!
Natuurlijk is ons To Daze Café een mooie ontmoetingsplaats van mensen! Met (h) eerlijke koffie, thee en zelfgemaakte taart!           
"You are what you share" een uitspraak van Charles Leadbeater is me altijd bijgebleven. We delen ruimte, kennis en inspiratie met iedereen! Dat doen we in de winkel, op social-media en met alle evenementen met veel passie, want zonder passie, geen To Daze!

to daze