Skip to main content

Special - Time management door Lenneke Brouwers (Adesso Advies & Ontwikkeling)

Bijna 30 ondernemers hebben tijd vrij gemaakt om vandaag naar de Open Coffee te komen en iets te leren over Time Management, met bijzonder de smartphone.

Welkom voor de ondernemer Ben Vissers van Vissers Installatietechniek, die voor de eerste keer aanwezig was.

Vandaag een hele leerzame Open Coffee gehad door de presentatie van Lenneke Brouwers van Adesso Advies. De hersenen reageren op elk signaal, de telefoon die afgaat, maar ook op het signaal dat er een nieuw bericht is via mail, sms, whatts-app, Facebook enz. De hersenen komen in de attentie-fase. We stoppen dan met hetgeen waarmee we bezig zijn en we kunnen niet meer nadenken.

De tip: zet alle signaaltjes, lampjes, trillingen op uw smartphone af en check op gezette tijden uw mails, Twitter-, Facebook-, whatss-app-berichten enz. Dat kan 1 uur per dag tijd opleveren. Voortaan hebben we allemaal tijd om nog meer naar de Open Coffee in Made te gaan.

De dag langer als 24 uur maken kan ook Lenneke niet. Zij kan wel nog meer tips geven om die 24 uur nuttiger te besteden. Wil je de hele training volgen? Kijk op haar website www.adessoadvies.nl

Wil jij ook een keer een special verzorgen? Geef je dan op via info@open-coffee-drimmelen-geertruidenberg.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lenneke heet iedereen welkom bij haar presentatie  Een goede opkomst bij de Open Coffee special 

Time management Lenneke Brouwers Adesso Advies en Ontwikkeling  28 ondernemers bij de special aanwezig