Skip to main content

Open Coffee Drimmelen en Frank van Gils Catering vervullen eerste Kerstwens

Maandag 12 januari 2015 is de eerste wens in vervulling gegaan die door bezoekers in de wensdoos gestopt zijn tijdens de kerstmarkt bij The Pub and Churchill in Made.

Een groep ondernemers had tijdens de wekelijkse Open Coffee Drimmelen vlak voor kerst het spontane idee opgevat om van de kerstboom een wensboom te maken. Wat zou je voor elkaar kunnen betekenen? Een 60-tal wensen belandden uiteindelijk in een wensdoos. Na beraad zijn deze wensen geselecteerd op haalbaarheid en redelijkheid.

Een aantal ondernemers hebben elk een wens ‘geadopteerd’, zoals Hans van Dongen die de spits af bijt met… ….een speciaal ontbijt. Deze wens van Cees Verwater is als eerste verwezenlijkt. Cees heeft al jaren problemen met zijn gezondheid en had als wens ingediend om zijn vrouw Meriam een verrassingsontbijt te bezorgen, als dank voor alle goede zorgen en ondersteuning. Ook staat Meriam altijd en spontaan klaar om anderen te helpen bij alledaagse dingen. “Als ze kan helpen dan doet ze dat”, aldus Cees. Zijn wens past dan ook prima bij de kerstgedachte en daar wilden Open Coffee Drimmelen en Frank van Gils Catering zich graag voor in zetten.

Afgelopen maandagochtend om klokslag half negen stonden Frank en Hans bij Cees en Meriam aan de deur om het verrassingsontbijt te bezorgen. Heerlijke broodjes, snijwaren, fruit en sapjes werden op feestelijke wijze door Frank uitgeserveerd. Ook Cees mocht tot zijn eigen verrassing deelnemen. Eten doe je immers niet alleen, vond Frank.

De komende maanden zullen ook de overige geselecteerde wensen vervuld gaan worden. De indieners van deze wensen zijn of zullen hiervoor, binnenkort, door de ondernemers Open Coffee Drimmelen worden benaderd. Wordt vervolgd.

Eerste Kerstwens Open Coffee Drimmelen Frank van Gils Catering

ToDo