Skip to main content

Ondernemers Open Coffee Drimmelen vervullen volgende (kerst)wensen

Afgelopen 31 januari is de wens van Brenda van der Linden uitgekomen. De veertienjarige Brenda wilde al vanaf haar vijfde jaar iets met muziek doen. Na verschillende optredens voor publiek heeft Brenda nu een optreden mogen geven in The Pub. De ondernemers die deze wens uit hebben laten komen zijn Wim van Aard en Steve Keppe, eigenaar van The Pub & Churchill in Made.

Ook de wens van Lynn Schaerlaeckens is in vervulling gebracht. De wens was een verwenmiddag. Joyce, eigenaresse van Nagelstudio/ Kapsalon La Dolce Vita bood een haarbehandeling aan. Lynn werd extra verrast door Corine Polak van ‘Studs & Stars’, zij kreeg een kleding bon om een mooie jeans uit te zoeken. Ondernemer Paul Benschop van ‘Geerts Financiële Dienstverleners’ heeft de uitvoering van de wens voor zijn rekening genomen.
De laatste wens wordt op 11 februari in vervulling gebracht. Een echte paardrijles van Tim Lips! Meer hierover leest u een volgende keer in het carillon of op de Facebook pagina van Open Coffee Drimmelen.

Brenda van der Linden

ToDo