Skip to main content

Nieuwe locatie Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg is Madame Delicieux!

Aan al het goede komt een eind. Aan de zomer, de vakantie en ook aan de vaste locatie waar ondernemers op iedere vrijdagochtend samen een kop koffie drinken. Na 2 jaar neemt Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg afscheid van haar vaste koffielocatie ‘The Pub in Made’. Dank voor de gastvrijheid!

De eigenaresse van Madame Delicieux in Made is Jessie Bossers. Jessie zet, vanaf vrijdag 26 augustus, de deuren speciaal voor de Open Coffee een uurtje eerder open!  

En dat is niet het enige wat er dit najaar gaat veranderen. In de zomer hebben we al een beetje geëxperimenteerd met de frequentie van Open Coffee. In plaats van iedere vrijdag, stond de koffie om de week klaar. Hier kregen we positieve reacties op, we hebben daarom om ook na de zomer door te gaan met een lagere frequentie.

Ook het grote aantal bezoekers aan onze borrels is niet onopgemerkt gebleven. Om  de ondernemers die niet in de gelegenheid zijn om op de vroege ochtend aan te schuiven een kans te geven om te komen netwerken, organiseren we de komende tijd dan ook vaker borrels!

Al weer een poos geleden schoof Geertruidenberg bij de Open Coffee Drimmelen aan. Alle reden om dus ook eens in de gemeente Geertruidenberg te gaan netwerken tijdens een netwerkborrel. Hierover later meer!

Samengevat gaat het Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg schema er dus als volgt uitzien:

·         Iedere 2e vrijdag van de maand om 9.00 uur: Open Coffee bij Madame Delicieux, Nieuwstraat 53 Made.

Madame Delicieux

Houd onze website (https://www.open-coffee-drimmelen-geertruidenberg.nl/) in de gaten voor de meest actuele data en locaties. Of houd Facebook en onze maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Het zal even wennen zijn, maar het doel van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg blijft onveranderd: Bijpraten met collega-ondernemers, nieuwe (onverwachte) contacten en ideeën opdoen en netwerken in een ongedwongen sfeer!

ToDo