Skip to main content

Laatste twee wensen Open Coffee Drimmelen in vervulling gegaan!

Een paardrijles van de olympisch atleet Tim Lips stond er op het bescheiden briefje gedeponeerd in de wensdoos. De in Made geboren nu 29-jarige Tim Lips vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen van 2008 waar hij op het onderdeel Eventing de vijftiende plaats behaalde.

Teun van de Steenoven van Brabant Vloeren pakte dit op en verraste hiermee Joyce Rijk. Hij zorgde ervoor dat Tim hoogst persoonlijk een privéles gaf. Afgelopen 11 februari dus op naar Rijsbergen. Blijer hadden we paardenliefhebster Joyce niet kunnen maken.

Een andere wens was van een groep Madese kunstenaars die graag een eigen ruimte willen om te exposeren. Mogelijke ideeën ontsproten tijdens een gesprek met voortouwneemster Anny Beckers. Hoe dan? Wat dan? Met wie nog meer dan? Loes van Zwieten van Amatex International ging ermee aan de slag. Resultaat is dat er nu directe contacten zijn gelegd en samen met de gemeente bekeken wordt welke geschikte ruimte hiervoor in aanmerking kan komen.

Dank aan alle ondernemers die zich belangeloos hebben ingezet om de wensen in vervulling te laten gaan. Alle ondernemers welkom elke vrijdag vanaf 09.00 uur @ The Pub, Kloosterstraat 36 te Made en volg Open Coffee op Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeedrimmelen.drimmelen

Paarrijles van Olympisch atleet Tim Lips

ToDo