Skip to main content

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Startende ondernemers dragen enorm bij aan de economische groei in deze regio. Als ondernemer heb je met veel verschillende aspecten te maken. Van sales tot belastingen. Dat is niet altijd gemakkelijk, daarom ondersteunen wij het initiatief van de gemeenten Drimmelen en Geertruidenberg om themagericht workshops aan te bieden voor ondernemers, waarbij je als jonge ondernemer kunt leren van de ‘oude rotten’ uit het vak. Deze avonden worden gehouden op de laatste donderdag van de maand en hiermee geven we een andere invulling aan de netwerkbijeenkomsten die op deze data stonden gepland.  Deelname blijft gratis, maar meld je wel even aan per mail bij m.vanheel@geertruidenberg.nl. Per workshop is er plek voor maximaal 30 personen, dus zorg dat je er snel bij bent.

Aan de slag in drie inspirerende workshops

Ben jij in de afgelopen vijf jaar met een nieuwe onderneming gestart? Loop je hierbij tegen een aantal dingen aan en kun jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar (één van) onze drie workshops. Iedere avond staat een ander inspirerend thema centraal. Bijvoorbeeld communicatie, sales, financiering, groei/innovatie, balans privé-werk en belastingen. Je kunt zelf bepalen welke workshops je wilt volgen. Alle drie mag natuurlijk ook.

Tips van ervaren lokale ondernemers en professionals

Ervaren ondernemers en professionals uit onze eigen gemeenten leiden de workshops. Zij weten wat het betekent om ondernemer te zijn en zijn graag bereid hun tips en trucs met je te delen. Tijdens de avonden is er bovendien voldoende tijd om onderling ervaringen uit te wisselen.

Thema’s

Programma 1 op donderdag 28 september 2017
Tijd: 18.00-20.30 uur
Workshop communicatie en balans privé-werk

Programma 2 op donderdag 26 oktober 2017
Tijd: 18.00-20.30 uur
Workshop belastingen en financiering

Programma 3 op donderdag 30 november 2017
Tijd: 18.00-20.30 uur
Workshop Sales en Innovatie & Groei

Locaties
De locatie verschilt per workshop. Je bent vanaf 17.00 uur welkom om voorafgaand een broodje met elkaar te eten. Na aanmelding ontvang je de verdere informatie.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nicole de Kort, accountmanager bedrijven gemeente Geertruidenberg, via n.dekort@geertruidenberg.nl.

Graag tot zien bij (één van) deze workshops!