Skip to main content

Feest! Open Coffee Drimmelen bestaat 2 jaar en gaat verder als Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

Vrijdag de dertiende, voor ons een feest deze ochtend. Open Coffee is twee jaar geworden! Ruim 100 ondernemers al om 9.15 uur aanwezig om dit feit mee te vieren.
Burgemeester van Geertruidenberg Willemijn van Hees en burgemeester van Drimmelen Gert de Kok bliezen de twee kaarsjes uit op de enorme en super lekkere taart.
Symbolische handeling waarmee het feit ook gevierd werd dat gemeente Geertruidenberg zich vanaf nu aangesloten heeft en zijn we geworden:
Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg. We zijn er trots op wat wij met elkaar voor en door ondernemers neergezet hebben!

Het team van Open Coffee bedankt beide burgemeesters en wethouders voor hun aanwezigheid, gemeente Geertruidenberg voor de verjaarstaart gemaakt door De-Taart.nl, Steve, Sophie en Rob van The Pub and Churchill die als verrassing ook voor slingers hebben gezorgd, Ros-D voor tv opnames, Edith en Nico van Leeuwen van De Linie ICT voor support van site en nieuwsbrief, alle koffiegangers aanwezig vanmorgen, zowel de regelmatig als incidentele bezoekers en de ruim 20 nieuwe gezichten voor hun komst. Blij zijn wij met de vele ontvangen persoonlijke felicitaties en kaarten en zo een grote opkomst.

De volgende ondernemers schoven voor de eerste keer aan bij Open Coffee:
Steven van Meel van SVM Techniek, Ad Weterings van Weterings Bouwbedrijf b.v., Jeroen Blom van Zen Technology, Mandy van Ekris van Publipush, Arlette Koreman van Theek 5, Thomas van der Willik Fotografie, Zaela Tielemans van Service2Office, Gewichtspraktijk Diana Kloonen, Chris Eisenberger van SheetSteel, Managing Consultant Monique Eland, Janne de Wit van Surimaatjes, Huub Lommers van Scattando, Werner Zopf van Relaxx by Backpack, Leander Kolen van Carevents en nog een aantal die vergeten waren (never do that again!) hun business cards mee te nemen. Allemaal welkom en tot volgende week!

De taart wordt aangesneden   De burgemeesters blazen de kaarsjes uit   Samengang Open Coffee Drimmelen Geertruidenberg

ToDo