Skip to main content

Borrel Open Coffee Drimmelen een succes!

Afgelopen vrijdag 30 januari stonden vanaf 16.30 uur de deuren van The Pub & Churchill in Made wagenwijd open voor ondernemers uit Drimmelen en omgeving. Reden? Open Coffee Drimmelen organiseerde eenmalig Open Coffee Drimmelen Borreltijd!
Om 16.45 uur werd de borrel officieel geopend, waarna het netwerken door de inmiddels ruim 60 ondernemers kon beginnen. Door eens een keer het tijdstip te veranderen van koffie naar borrel kon nu ook eens een andere groep ondernemers aanschuiven. Het concept was hetzelfde: Door en voor ondernemers op een laagdrempelige manier netwerken zonder lidmaatschap en zonder verplichting. Open Coffee Drimmelen is in maart 2013 gestart en mag in deze korte periode van haar bestaan toch wel succesvol genoemd worden. Al vele ondernemers uit de regio vinden hier “hun plek”. Het gemeentebestuur van Drimmelen en wethouder Economische Zaken van Geertruidenberg toonden interesse door tijdens de borrel aanwezig te zijn.

Speciale gast, Richard van den Berg gaf een presentatie over de veranderende klant en klantenbinding. Het fenomeen is herkend en nog belangrijker: de boodschap na afloop bij de ondernemers was duidelijk. Omdat de presentatie niet voor iedereen te verstaan was, is de presentatie online beschikbaar. Deze vindt u op de facebookpagina van Open Coffee Drimmelen of stuur een verzoek naar cwouters@drimmelen.nl.

Wilt u ook eens aanschuiven aan de koffietafel van Open Coffee Drimmelen?
Elke vrijdag vanaf 09.00 bij The Pub & Churchill, Kloosterstraat 36 in Made.
Tot vrijdag a.s.!

P.S.
De Borreltijd van ‪#‎opencoffeedrimmelen‬ was een succes! Vele ondernemers waren aanwezig en gemeente Geertruidenberg gaat kijken of er in Geertruidenberg ook draagvlak voor een Open Coffee is. Wellicht in de toekomst nog meer samenwerking! Voorlopig geen borrels, maar wel elke vrijdag de oude vertrouwde koffietijd! A.s. vrijdag 09.00 @ The Pub and Churchill! Foto's volgen zsm! Fijne week!

 Presentatie 30 januari Richard van den Berg  30 januari Borrel Open Coffee Drimmelen

30 januari Presentatie Richard van den Berg  75 bezoekers tijdens Open Coffee Borrel

Borrel Open Coffee Drimmelen  De schaal met hapjes blijft niet lang leeg

Een drukke bijeenkomst tijdens de borrel  Fijn dat er zo veel ondernemers zijn aangeschoven

Presentatie 30 januari Richard van den Berg

ToDo