Skip to main content

17 juni - Dauwtrappen in Raamsdonksveer & Open Coffee in Made

Vanwege het succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar dauwtrappen op vrijdag 17 juni 2016. We verzamelen vanaf 06.50 uur bij De Stek, Kerklaan 19b in Raamsdonksveer. De koffie en thee staan hier voor ons klaar.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Om 7.15 uur starten we met de wandeling die ongeveer drie kwartier duurt.

Aansluitend is er een ontbijt bij De Stek met producten uit de streek. De kosten hiervan zijn €7,50 per persoon.
Laat ons voor 13 juni 2016 weten of je meewandelt en/of je bij het ontbijt aanwezig bent. Geef ook je eventuele allergieën of dieetwensen door, zodat De Stek daar rekening mee kan houden.Opgeven kan via onderstaand emailadres.
Tijdens het dauwtrappen maken we een mooie wandeling door de natuur en tegelijkertijd is er de gelegenheid om op een andere manier te netwerken met ondernemers uit de omgeving. Wandel je weer met ons mee? Meld je dan aan via event@open-coffee-drimmelen-geertuidenberg.nl of via de Facebookpagina Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg. Vergeet zeker je wandelschoenen en je visitekaartjes niet!

Vanaf 9.00 uur is er gewoon de reguliere Open Coffee in the Pub and Churchill, Kloosterstraat 36 in Made. Eigen vervoer is daarom wel noodzakelijk!

Hieronder nog een kleine impressie van vorig jaar!

Dauwtrappen 2015 Impressie dauwtrappen 2015 Mooie route tijdens Dauwtrappen 2015 

 

Deelnemers dauwtrappen 2015  Ontbijtbuffet na Dauwtrappen 2015