Skip to main content

11 maart - Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg 3 jaar!

3 jaar Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg3 jaar Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

Op 13 maart vieren wij ons driejarig bestaan. Dit is te danken aan de ondernemers die Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg tot een succes hebben gemaakt. Afgelopen jaren hebben we al meer dan 400 ondernemers mogen ontvangen. Sommige komen elk maand een keer netwerken, andere komen eens per kwartaal. Ondernemers maken zelf een keuze hiervoor, wij bieden  het platform om ondernemers te ontmoeten. De enige verplichting die je hebt, is het afrekenen van je consumpties bij The Pub and Churchill. Iedere vrijdag van 9.00-ca. 10.00 uur zijn ondernemers uit de gemeente Drimmelen, gemeente Geertruidenberg en omliggende regio welkom in The Pub and Churchill in Made om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen maar zeker ook om zaken met elkaar te doen.

Vrijdag 11 maart willen we even stilstaan bij ons jubileum. Het zou heel mooi zijn als we deze vrijdag ondernemers van het eerste maar ook zeker het laatste uur mogen ontvangen. Kom zeker langs, wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie.

Heb je Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg nog niet bezocht, voel je dan zeker ook van harte welkom om 11 maart aanwezig te zijn. Aanmelden is niet verplicht, maar als je via Facebook of mail (event@open-coffee-drimmelen-geertruidenberg.nl) laat weten dat je komt, zou prettig zijn.