voor ondernemers, door ondernemers

Specials Archief

9 december - Feestmaandontbijt

December is traditioneel een feestmaand. Open Coffee Drimmelen Geertruidenberg doet daar natuurlijk aan mee.
Op 9 december 2016 organiseren we een Feestmaandontbijt voor ondernemers uit de regio.

Waar: Madame Delicieux, Made
Wanneer: vrijdag 9 december 2015, van 8.00 tot 9.00 uur
Kosten: € 12,50 voor een goed verzorgd ontbijt

Zin in een ontbijtje en een goed gesprek met collega-ondernemers? Meld je dan aan via of op de Facebook pagina.

Aansluitend is er vanaf 9.00 uur een reguliere Open Coffee.

25 november - Open Coffee Borrel 'Special' bij Madame Délicieux

Op vrijdag 25 november lanceert wethouder John van Oosterhout samen met het Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK) het project "155 help een bedrijf".

155 help imk

Deze feestelijke kick-off vindt plaats tijdens de borrel van de Open Coffee Drimmelen Geertruidenberg in Madame Délicieux aan Den Deel (Made). Machiel Trommelen en Maurice Spoorenberg vertellen u alles over de dienstverlening van het IMK.  komt toch ook? De borrel start vanaf 17.00 uur.

 

28 oktober 2016 - Herfstborrel in The Pub & Churchill te Made

Je bent vrijdag 28 oktober aanstaande van harte welkom voor de Herfstborrel.

Een extra gelegenheid om te netwerken naast de maandelijkse Open Coffee. Een borrel die, net als de Open Coffee, laagdrempelig en vrijblijvend is zonder enig lidmaatschap. Je dient alleen je eigen consumpties te betalen.  
 
De Herfstborrel wordt gehouden van 17:00 tot 19:00 uur bij The Pub and Churchill, Kloosterstraat 36 te Made.

De borrel is voor en door ondernemers om elkaar te leren kennen en ervaringen of ideeën te delen.
 
Ontmoet mede-ondernemers uit de regio en schuif aan bij de Herfstborrel op vrijdag 28 oktober!

Herfstbladeren

Vrijdag 30 september - Open Coffee Borrel in Raamsdonksveer

Je bent vrijdag 30 september aanstaande van harte welkom voor de Open Coffee Borrel.

Deze borrel zal voortaan iedere maand plaatsvinden en afwisselend in de Gemeente Drimmelen en Gemeente Geertruidenberg!
Dit is een extra gelegenheid om te netwerken naast onze maandelijkse Open Coffee. Een borrel die, net als de Open Coffee, laagdrempelig en vrijblijvend is zonder enig lidmaatschap. Je dient alleen je eigen consumpties te betalen.  
 
De borrel wordt gehouden vanaf 17:00 tot ca. 19:00 uur bij Café Boelies (Boelaars Zalencentrum), Keizersdijk 48 te Raamsdonksveer.

De borrel is voor en door ondernemers om elkaar te leren kennen en ervaringen of ideeën te delen. Ontmoet mede-ondernemers uit de regio en kom naar de borrel op vrijdag 30 september.

9 sept - Special - De belegger weer zelf aan zet: het permanent verslaan van de index is gerealiseerd - W.D. Okkerse

Ook in september staat er weer een interessante Special op de agenda van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg. Dit keer komt een spreker uit de forensische accountancy (opsporing van economische en financiële delicten) aan het woord.

Ondernemer Willem Okkerse is er in geslaagd om een formule te ontwikkelen, waarmee hij de financiële gezondheid van een bedrijf in kaart brengt. Met zijn OK-score® kan hij de levensvatbaarheid van nationale en internationale bedrijven voor de eerstvolgende 1 tot 3 jaar nauwkeurig voorspellen. Dat is goed nieuws voor beleggers: door alleen te beleggen in financieel gezonde bedrijven gaat de kans op rendement aanzienlijk omhoog.
Willem vertelt iets over de methode en de inmiddels ook wetenschappelijk bevestigde achtergrond.

En of dat nog niet genoeg reden is om op vrijdag 9 september naar de Open Coffee Special te komen: De eerste kop koffie is die ochtend voor rekening van spreker Willem!

Meer informatie via de website ; www.ok-score.nl

Locatie: Madame Délicieux – Nieuwstraat 53, Made
Datum: vrijdag 9 september 2016 om 9.00 uur

17 juni - Dauwtrappen in Raamsdonksveer & Open Coffee in Made

Vanwege het succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar dauwtrappen op vrijdag 17 juni 2016. We verzamelen vanaf 06.50 uur bij De Stek, Kerklaan 19b in Raamsdonksveer. De koffie en thee staan hier voor ons klaar.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Om 7.15 uur starten we met de wandeling die ongeveer drie kwartier duurt.

Aansluitend is er een ontbijt bij De Stek met producten uit de streek. De kosten hiervan zijn €7,50 per persoon.
Laat ons voor 13 juni 2016 weten of je meewandelt en/of je bij het ontbijt aanwezig bent. Geef ook je eventuele allergieën of dieetwensen door, zodat De Stek daar rekening mee kan houden.Opgeven kan via onderstaand emailadres.
Tijdens het dauwtrappen maken we een mooie wandeling door de natuur en tegelijkertijd is er de gelegenheid om op een andere manier te netwerken met ondernemers uit de omgeving. Wandel je weer met ons mee? Meld je dan aan via of via de Facebookpagina Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg. Vergeet zeker je wandelschoenen en je visitekaartjes niet!

Vanaf 9.00 uur is er gewoon de reguliere Open Coffee in the Pub and Churchill, Kloosterstraat 36 in Made. Eigen vervoer is daarom wel noodzakelijk!

Hieronder nog een kleine impressie van vorig jaar!

Dauwtrappen 2015 Impressie dauwtrappen 2015 Mooie route tijdens Dauwtrappen 2015 

 

Deelnemers dauwtrappen 2015  Ontbijtbuffet na Dauwtrappen 2015

 

 

 

27 mei - 7 belangrijke inzichten om een goed pensioen op te bouwen door Rob Vermeeren

Pensioen blijft een ‘hot’ item. Waarom? Er verandert voortdurend iets aan ons pensioenstelsel en dus indirect ook aan jouw pensioen. Moet je daar alles over weten? Neen. Maar als je 10 minuten van je kostbare tijd investeert in deze special dan weet je hoe je veel fouten kunt voorkomen. Bovendien krijg je inzicht hoe je een goed pensioen kunt opbouwen. De moeite waard? Wij denken van wel.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht