voor ondernemers, door ondernemers

team open coffee drimmelen geertruidenberg

Welkom op de website van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg,

De Open Coffee vindt iedere 1e vrijdag van de maand vanaf 9.00 uur plaats bij Madame Délicieux, Nieuwstraat 53 in Made. Met enige regelmaat organiseren wij een workshop of een borrel. Volg onze agenda voor alle data.

Ondernemers zijn van harte welkom om aan de koffietafel aan te schuiven om te netwerken, van elkaar te leren en nieuwe verbindingen te leggen.   

Tot ziens!

Team Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

 

De vakantieperiode is begonnen! Voor vele ondernemers betekent dit even een pauze en er lekker op uit.Bakje koffie pexels photo 264487
Voor andere ondernemers geeft de vakantieperiode echter de mogelijkheid om juist door te gaan of om op te starten met hun onderneming.

Daarom gaat Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg ook in de zomer gewoon door - Juist voor de ondernemers die later vakantie vieren of wellicht al op vakantie geweest zijn, niet op vakantie gaan of nu pas gelegenheid hebben om eens bij ons aan te schuiven.

Team Open Coffee biedt je graag de mogelijkheid om bij ons te komen netwerken met ondernemers uit de regio. De drempel is laag – je stapt er letterlijk zo overheen. Geen lidmaatschap, niet van te voren aanmelden, geen verplichtingen: gewoon binnenlopen voor een goed gesprek. Het enige wat je betaalt is je eigen kop koffie.

Onze eerstvolgende Open Coffee meeting is op vrijdag 3 augustus om 9.00 uur.

P.S. Mocht deze datum niet lukken….iedere eerste vrijdag van de maand heb je een herkansing!

Team Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

 

 

Open Coffee = voor ondernemers = door ondernemers

Iedere eerste vrijdag van de maand zorgt Team Open Coffee ervoor dat ondernemers uit de hele regio een plek hebben om te netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten en zaken te doen met andere ondernemers. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers die ons daar een handje bij willen helpen. Vind je het leuk om een aantal (2 of 3) keer nieuwe ondernemers welkom te heten en hen wegwijs te maken bij Open Coffee? Meld je dan aan via . We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht