voor ondernemers, door ondernemers

team open coffee drimmelen geertruidenberg

Welkom op de website van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg,

De Open Coffee vindt iedere 1e vrijdag van de maand vanaf 9.00 uur plaats bij Madame Délicieux, Nieuwstraat 53 in Made. Met enige regelmaat organiseren wij een workshop of een borrel. Volg onze agenda voor alle data.

Ondernemers zijn van harte welkom om aan de koffietafel aan te schuiven om te netwerken, van elkaar te leren en nieuwe verbindingen te leggen.   

Tot ziens!

Team Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

 

Bent u in de afgelopen jaren gestart met een eigen onderneming?  Of wilt u inspiratie op doen?
Kom dan naar de inspiratiesessies vóór ondernemers, dóór ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg en de gemeente Drimmelen!

De gemeenten Geertruidenberg en Drimmelen organiseren samen met Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg drie woensdagavonden 18 april, 20 juni en 21 november. Er zijn verschillende aansprekende onderwerpen met als doel u, als ondernemer met een jong bedrijf, te informeren en te inspireren op het gebied van o.a. communicatie, sales, financiering, innovatie, ondersteuning voor ondernemers en marketing.

De inspiratiesessies worden gegeven door ervaren ondernemers en professionals uit onze eigen gemeenten. Zij zijn graag bereid hun tips en trucs met u te delen. Daarnaast is er ook voldoende tijd om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen te delen.

De eerste avond wordt gehouden op woensdag 18 april van 17.30 tot ongeveer 20.30 uur en staan de thema’s ICT en veiligheid, emailmarketing en ondernemersondersteuning centraal. Sprekers zijn Nico van Leeuwen (Veiligheid en ICT), Jordy Buijs (emailmarketing) en Maurice Spoorenberg (IMK, ondernemersondersteuning). Klik hier voor het prorgramma.

Deelname is gratis, maar we verzoeken u wel om u aan te melden via . Per inspiratiesessie hebben we 35 plaatsen beschikbaar.

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met Nicole de Kort, accountmanager bedrijven gemeente Geertruidenberg (140162 of ).

Privacywet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht