voor ondernemers, door ondernemers

team open coffee drimmelen geertruidenberg

Welkom op de website van Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg,

De Open Coffee vindt iedere 1e vrijdag van de maand vanaf 9.00 uur plaats bij Madame Délicieux, Nieuwstraat 53 in Made. Met enige regelmaat organiseren wij een workshop of een borrel. Volg onze agenda voor alle data.

Ondernemers zijn van harte welkom om aan de koffietafel aan te schuiven om te netwerken, van elkaar te leren en nieuwe verbindingen te leggen.   

Tot ziens!

Team Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg

 

De eerste Open Coffee van 2017 wordt aanstaande vrijdag 13 januari vanaf 9.00 uur bij Madame Delicieux in Made gehouden.

Om ook meer ondernemers de kans te geven om bij onze Open Coffee borrels aanwezig te zijn, heeft het team van de Open Coffee besloten deze van vrijdagmiddag naar donderdagmiddag te verschuiven.
Voor veel ondernemers is het vrijdag na werktijd, tijd voor het weekend, gezin of overige (sociale) verplichtingen. Ook vanwege de koopavond op vrijdag, is het ook lastig voor de eigenaren om er dan bij te kunnen zijn.

Noteer daarom alvast donderdagmiddag 26 januari vanaf 17.00 uur. Hier zal de eerste borrel gehouden worden bij Inn de Vijf Sinnen, Elfhuizen 8a te Geertruidenberg.

Wat is een Open Coffee?
Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.
Er is geen lidmaatschap en je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Madame Delicieux

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht